Vores personale

Personalet er skolens 'maskinrum'. Vi vedligeholder og udvikler det rum meget nøje.

Hvem er vi?

Sus Lund Kristensen (SK), årgang 1960, souschef, lærer i matematik + fysik + natur-teknik + geografi + biologi, klasselærer for 8. klasse, skemalægger, vikarplanlægger, prøveorganisator, censorkoordinator.

Slogan: Jeg har altså selv gået her!

Jacob Aakilde Petersen (JP), årgang 1976, lærer i matematik + idræt + geografi + samfundsfag + historie + fortællefag + kristendom, klasselærer for 4. klasse, IT-koordinator.

Slogan: Bedre sent end aldrig!

Gitte Lindberg Lauritzen (GL), årgang 1964, lærer i dansk + engelsk + natur-teknik + tysk + fortællefag, klasselærer for 2. klasse.

Slogan: Kom, lad os tale om det!

Camilla L R Andersen (CA), årgang 1992, lærer i matematik + dansk + idræt + natur-teknik + billedkunst, klasselærer for 1. klasse.

Slogan: Det er bare super godt!

Rune Halskov (RH), årgang 1976, lærer i fysik + kemi + biologi + geografi + matematik + valgfaget Unge forskere, klasselærer for 7. klasse, tillidsrepræsentant, projektleder for skolens internationale samarbejde, bestyrelsesrepræsentant.

Slogan: Når det trækker op til storm, er der nogen der bygger læhegn og andre der bygger vindmøller!

Brigitte Nielsen (BN), årgang 1954, lærer i biologi + geografi + idræt + natur-teknik + kristendom, står for skolepatruljen.

Slogan: Pas på, der kommer tog!

Malene Schwartz Marcher Larssen (MM), årgang 1984, lærer i idræt + madkundskab + matematik + historie + kristendom + geografi, klasselærer for 6. klasse, står for det årlige Lucia optog.

Slogan: Vi har kun det sjov vi selv laver!

Berit Johansen (BJ), årgang 1967, 0. klasse lærer, SFO pædagog.

Slogan: Lad os nu lige tænke os om!

Lotte Nygaard Pedersen (LP, i øjeblikket på barsel), årgang 1984, lærer i dansk + billedkunst + natur-teknik, skolens inklusionslærer, læsevejleder.

Slogan: Jeg har ikke langt fra idé til handling - og for det meste får jeg rigtig gode idéer!

Kiki Læssøe (KI), årgang 1992, lærer i dansk + engelsk + samfundsfag, barselsvikar for Lotte.

Slogan: Uden trivsel er der ikke plads til læring!

Eva Drejø (ED), årgang 1958, lærer i dansk + samfundsfag + historie + kristendom, klasselærer for 5. og 9. klasse, elevrådsvejleder.

Slogan: Sku' vi nu ikke lige tænke på, hvor vi kommer fra!

Anders Helveg Povlsen (AH), årgang 1949, timelærer i engelsk.

Slogan: Jeg siger det ikke - det er en hemmelighed!

Karina Rolighed (KR), årgang 1970, SFO pædagog, aktivitetsplanlægger.

Slogan: Det finder vi bare ud af!

Karina Skovgaard Larsen (KL), årgang 1972, lærer i dansk + tysk + matematik + idræt, klasselærer for 3. klasse, skolens støttelærer.

Slogan: Vi gi'r aldrig op!

Sara Skovgaard (SA), årgang 1980, lærer (på barsel)

Slogan: Det glæder jeg mig meget til!

Johanne Cecilie Thomsen Appel (JA), årgang 1998, SFO pædagogmedhjælper, lærervikar.

Slogan: Måske kunne man gøre sådan her istedet for?!

Anne-Gitte Olsen (AGO), årgang 1962, sekretær & blæksprutte.

Slogan: Mon ikke det forholder sig sådan, at....?!

Finn Hansen (FH), årgang 1958, pedel & alt-mulig-mand.

Slogan: Hjælp til selvhjælp!

Christian Løvenbalch Jensen (CJ), årgang 1983, skole- og inklusionspædagog, SFO pædagog.

Slogan: Det skal vi have lavet om på...., ikk'?!

Henrik Lauge Lohse (HLL), årgang 1961, skoleleder, civiløkonom, psykoterapeut, systemisk konsulent.

Slogan: Jeg forbeholder mig ret til at blive klogere - med meget kort varsel!

Hvad kan vi også?

Vi dækker naturligvis hele grundskolens fagrække. Derudover kan vi også nogle helt andre ting, fx:

• Håndbold
  • Sundhed & velvære
  • Linedance
  • Zumba
  • ...og meget meget mere.... :-)