SFO'ens dagligdag og rytme

Efter skoletid er der både brug for fordøjelse, ro, aktivitet og udfordring

Sådan er det at gå i SFO Solstrålen

SFO Solstrålen er et udviklende pædagogisk fritidstilbud til skolens børn i 0.-3. klasse inden for rammerne af Høng Privatskoles profil og værdigrundlag. Børn fra 4. klasse, som går i SFO'en, er under udslusning i løbet af kalenderårets 2. halvår. Vores overordnede mål er at tilbyde trygge og inspirerende rammer for det enkelte barn, dets forældre og medarbejderne. Her skal udvikling, trivsel, aktivitet og leg skabe grobund for et meningsfuldt fritidsmiljø, så børnene bl.a. udvikler deres sociale kompetencer og får de mest optimale muligheder for at udvikle de færdigheder og kvalifikationer børn skal have i dag, for at kunne klare sig godt i det omgivende samfund.

Dagens rytme
06:30–08:05Solstrålen åbner. Dagen starter med stille leg og små aktiviteter. Vi tilbyder morgenmad.
12:50/13:05Åbner Solstrålen igen. Udeleg.
13:20Madklubben serverer frisk brød og årstidens frugt og grønt. Til dagligt drikkes vand.
13:40Starter dagens aktiviteter. Nogle gange er aktiviteten planlagt i forvejen, andre gange er det spontane aktiviteter.
15:00Vi hjælper gerne børn over Hovedgaden efter aftale.
16.00-16:45Dagen afsluttes med stille aktiviteter såsom leg og spil.